Klantenservice & Garantie

Algemene vragen of klachten

Heeft u vragen of klachten, dan kunt u ons per e-mail of telefonisch bereiken. Telefoon: 0345786671 of 0633625350 (maandag t/m zaterdag van 11.00 uur tot 19.00 uur) E-mail: [email protected]

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie. 


Annuleren


Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. 
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien VOF Charisma reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).


Verkeerde levering?

Heeft u een verkeerde levering ontvangen, neemt dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer: 0345786671 of 0633625350. 

Een defect product binnen de garantie periode?

 

Garantie

U heeft 1 of 2 jaar fabrieksgarantie op alle meubilair en elektrische producten, afhankelijk van de fabrikant, onverminderd de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit. Deze fabrieksgarantie garandeert het vervangen of repareren van het product, of een onderdeel ervan en geldt naast de wettelijke rechten. De wettelijke garantie bepaald dat u als consument ten allen tijde recht heeft op een goed product. Indien reparatie nodig is, gaat het product naar de reparatieservice van de desbetreffende fabrikant. Reparatie duurt in de regel 2 - 4 weken. Wij sturen u het product toe zodra het gerepareerd is. Wij stellen u op de hoogte zodra wij het gerepareerde product retour hebben ontvangen van de fabrikant.

Stuur het defecte product retour met een kopie van je factuur. U bent zelf aansprakelijk voor de retourzending, daarom raden we aan om het pakket te verzekeren en voldoende te frankeren. Uw klacht wordt binnen drie dagen na ontvangst in behandeling genomen.


Retourneren

Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. De verzendkosten en kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Na ontbinding zal VOF Charisma het aankoopbedrag binnen 30 dagen terugstorten op je rekening.

Verbruiksartikelen die al geopend zijn, zoals shampoos, conditioner, gel, wax etc. deze producten kunnen niet worden geretourneerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan VOF Charisma kenbaar te worden gemaakt met dit formulier voor herroeping, welke moet u downloaden, infullen en opsturen met e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit buitenland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan VOF Charisma heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 

Stuur het product retour met een kopie van je aankoopfactuur naar:


VOF Charisma 

Techniekweg 6

4143 HV Leerdam

tel: 0345786671
mobil: 0633 625 350
e-mail: [email protected]

1 ColorpHlex
Neem contact op
* Verplichte velden
Copyright 2020 Kappers & Co - groothandel voor kapsalon en beautysalon Powered by Lightspeed
Bank transfer Pin Invoice Cash iDEAL PayPal Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking KBC ING HomePay
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »